fbpx

HEMSIDOR

Våra webbutvecklare utvecklar attraktiva hemsidor, optimerade för konvertering.

Vi erbjuder även hosting (webbhotell) och supportavtal så du kan känna dig trygg att din hemsida är säker och fungerar som den ska.

N

Nya möjligheter

N

Marknadsför ditt företag

N

Stärk kundrelationer

N

Flexibel och framtidssäker

N

Öka din försäljning

N

Bygg ditt varumärke

skärm som visar webbutveckling

Interagera och konvertera

Vi bygger din hemsida med syfte att lämna avtryck. Din hemsida är alltid tillgänglig och hjälper dig att sälja, interagera och konvertera dygnet runt. Vi hjälper dig komma igång snabbt och smidigt.

grupp av människor som interagerar
kvinna med öronsnäcka som supporterar

Flexibelt

I samband med leverans av din hemsida ingår utbildningsmaterial som hjälper dig att komma igång med ditt underhåll. Det kan vara t.ex. hantering av blogginlägg eller referensprojekt. Vill du hellre att vi sköter ditt underhåll så går det också bra.

Framtidssäkrad och skalbar

Genom att bygga din hemsida med WordPress har du en framtidssäker hemsida som enkelt kan uppdateras och byggas ut när det väl är dags. Vi hjälper gärna till när det är dags för en uppdatering eller ombyggnad.

OBS! Har du hosting eller supportavtal hos oss belönar vi naturligtvis dig med en bra rabatt på våra timpriser.

dator där skärmens innehåll speglas i tangentbordet
personer i grupp som konverserar

Kommunicera

Din hemsida är ditt skyltfönster till din verksamhet. Det är kanske här dina kunder kommer i kontakt med ditt företag för första gången. Vi kan hjälpa dig med innehåll, allt från text, företagslogga till grafik eller film.

Tryggt, smidigt och säkert

WordPress är överlägset det mest använda verktyget för att bygga hemsidor. Det är ett kraftfullt verktyg med en stor mängd funktionaliteter som kontinuerligt uppdateras för att vara säkert. Vi erbjuder supportavtal för att hjälpa er att se till så sidan har de senaste uppdateringarna installerade.

datorskärm som visar dator kod
surfplatta med analysverktyg

Generera trafik 

Hemsidan är ditt skyltfönster men du måste hjälpa dina potentiella kunder att hitta dit. Vi jobbar även med digital marknadsföring, genom Google, SEO och annonsering i sociala medier kan vi hjälpa dig att öka antalet besökare till hemsidan. Vi erbjuder även integration mot Google Analytics som är ett kraftfullt verktyg för att analysera och utvärdera dina marknadsföringskampanjer.

Senaste hjältenytt

Ta del av vår kostnadsfria E-bok om Marknadsföring i Sociala Medier

Genom att skicka uppgifterna tillåter du oss att skicka e-boken till dig samt framtida kampanjerbjudande, tips & trix som hjälper dig utvecklas i din digitala kommunikation.

Du kan närsomhelst välja att sluta prenumerera.

Grattis, du kommer snart få en e-bok av oss!