fbpx

Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter på Nordic Ad Hero AB 23 April 2020

För Nordic Ad Hero AB är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida.  

Denna integritetspolicy gäller endast för Nordicadhero.se och dess undersidor. Policyn gäller inte andra hemsidor så som länkar till andra externa sidor. Vi rekommenderar att du läser integritetspolicys på de hemsidor du besöker. Genom att besöka vår webbplats godkänner och samtycker du till vår behandling och vår process som beskrivs nedan.

Personuppgiftsansvarig

Nordic Ad Hero AB, org nr 559233-2232, Norra Parkgatan 3, 211 53 Malmö.

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser.

Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

Vi behandlar i huvudsak ditt namn, adress och kontaktuppgifter.

Vårt syfte med att samla in personuppgifter ligger i både rättslig grund och berättigat intresse.

Rättslig grund – Våra skyldigheter att uppfylla regler och lagar t.ex. bokföringslagen.  

Berättigat intresse – Marknadsföring t.ex. analys av besökarens webbplatsaktivitet med syftet att optimera kundupplevelsen och ge relevant information, skicka nyhetsbrev och eventuellt rikta annonsering till dig via andra webbplatser så som Google och sociala medier så kallat re-targeting.

Uppgifterna behandlas med sekretess och lämnas endast ut till tredje part vid fall där det är nödvändigt t.ex. samarbetspartners och tredjepartsverktyg för annonsering t.ex. Google, Facebook, LinkedIn samt vid e-postmarknadsföring. Din e-postadress kan komma att användas vid re-targeting annonsering. Dvs annonser genom andra webbplatser och sociala medier.  

Avprenumerera – Våra nyhetsbrev och re-targeting kan när som helst avslutas. För nyhetsbrev kontakta oss så tar vi bort dig från vår lista. För re-targeting annonsering kontakta oss så hjälper vi dig att ta bort denna typ av annonsering från oss.     

Lagring och överföring av information till tredje part

Vi strävar efter att behandla dina personuppgifter inom EU/EES i de fall detta inte är möjligt kan vi komma att överföra och lagra de personuppgifter som vi samlar in från dig till en destination utanför Sverige och, i vissa fall, utanför det EU/EES. Genom att förse oss med dina personuppgifter samtycker du till denna överföring, lagring och behandling.

För det fall dina personuppgifter överförs till tredje part eller utanför EES ser vi till att skydda i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Personuppgiftsbiträden

I en del situationer är det nödvändigt för oss att anlita andra parter. Till exempel olika IT-leverantörer för HR-system eller elektroniska körjournaler. De är då personuppgiftsbiträden till oss. Vi kontrollerar personuppgiftsbiträden för att säkerställa att de garanterar säkerheten och sekretessen för personuppgifterna. När personuppgiftsbiträden anlitas sker det bara för de ändamål som är förenliga med de ändamål vi själva har för behandlingen.

Aktörer som är självständigt personuppgiftsansvariga

Vi delar även dina personuppgifter med vissa andra aktörer som är självständigt personuppgiftsansvariga, till exempel myndigheter som Skatteverket, när vi är skyldiga att lämna ut sådana uppgifter med stöd av lag eller myndighetsbeslut. När dina personuppgifter delas med en aktör som är självständigt personuppgiftsansvarig gäller den organisationens integritetspolicy och personuppgiftshantering.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Vissa uppgifter i bokföringen behöver på grund av lagstiftning till exempel sparas minst sju år.

Vad är dina rättigheter som registrerad?

Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.

Hur skyddar vi dina personuppgifter

För att du ska känna dig trygg använder vi endast vedertagna tekniska system samt behörig personal och samarbetspartners.

Cookies

För att spåra antalet besökare och föra statistik om hur våra besökare använder vår webbplats använder vi Google Analytic.

Detta verktyg använder så kallat ”cookies” textfiler som aktiveras vid besök på vår webbplats. Dessa cookies lagras på datorn och gör det möjligt för vidare analys om hur du som besökare använder webbplatsen. Vårt syfte med Google Analytic är att mäta och optimera vår webbplats genom att analysera våra besökares beteende.

Vi använder oss också av LinkedIn och Facebook Pixel med syftet att eventuellt rikta annonsering till dig som besökt vår webbplats.

Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter vänligen kontakta oss. Kontaktuppgifter finns på vår sida ”Kontakt” eller i sidfoten.

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på vår webbplats.

 

Ta del av vår kostnadsfria E-bok om Marknadsföring i Sociala Medier

Genom att skicka uppgifterna tillåter du oss att skicka e-boken till dig samt framtida kampanjerbjudande, tips & trix som hjälper dig utvecklas i din digitala kommunikation.

Du kan närsomhelst välja att sluta prenumerera.

Grattis, du kommer snart få en e-bok av oss!