fbpx

OM OSS

Er externa marknadsavdelning

Digital marknadsföring innehåller en mängd olika discipliner och kompetenser. Nordic Ad Hero levererar samtliga discipliner och kan agera som en extern marknadsavdelning för små till medelstora företag.

Om Nordic Ad Hero

Vi fokuserar på tre områden: Digital Marknadsföring, Hemsidor samt Grafik och Content. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster och som kund till oss har ni alltid en dedikerad projektledare. Vårt kontor ligger i Malmö men vår marknad är hela landet. Våra kunder är små till medelstora företag inom varierande branscher.

Affärsidé

Vi hjälper små och medelstora företag växa genom att erbjuda experttjänster inom digital kommunikation till ett värdeskapande och konkurrenskraftigt pris så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Vision

Vi ska vara det självklara valet för företag som vill öka sin digitala närvaro.

Mission

Vi vill att alla företag, oavsett bransch och storlek ska ha samma möjlighet att nå ut med sitt budskap i det digitala samhället.

bildbearbetning av foto på bärbar dator, en kamera ligger bredvid och en modell står i bakgrunden

Vi som jobbar på Nordic Ad Hero

Tobias Nordström

Tobias Nordström

Delägare och Hero Digital Marketer

Tobias har ett brinnande intresse för Digital marknadsföring, Analys och att skapa Resultat. Han har tidigare erfarenhet från roller som chef, säljare inom B2B och som ingenjör.

Utbildad ingenjör, vidareutbildad till Marknadsekonom, diverse ledarskapsutbildningar och certifierad inom Google.

Tobias är en skånepåg som när han inte utför hjältedåd för kunder, spenderar tid med fru och barn i Bjärred. Stort intresse för teknik och träning när tid finns över.

Favortihjälte: Superman

tobias.nordstrom@nordicadhero.se

Henrik Svensson

Henrik Svensson

Delägare och Hero Digital Marketer

Henrik har ett brinnande intresse för Webbutveckling, han även erfarenhet från roller som chef, säljare inom B2C, projekt ledning och affärsutveckling.

Han är en smålänning som när han inte utför hjältedåd tillbringar sin lediga tid i Malmö där han bor sedan 5 år tillbaka. Träning och meditation är något Henrik försöker prioritera på sin fritid när möjlighet finns.

Förutom flertalet utbildningar inom ledarskap och företagsekonomi är Henrik certifierad inom Google.

Favorithjälte: Batman

henrik.svensson@nordicadhero.se

Samarbetspartners

Samarbetspartners

Hjältar inom olika områden

För att möta behovet hos våra kunder har vi valt att samarbeta med experter inom, Digital marknadsföring, Webbutveckling samt Grafik och Text.

Vi handplockar lokalt förankrade partners enligt högt ställda krav.

Våra kunder

referens rörkraft
referens prefabvilla
referens C/O nature
referens C/O nature

Ta del av vår kostnadsfria E-bok om Marknadsföring i Sociala Medier

Genom att skicka uppgifterna tillåter du oss att skicka e-boken till dig samt framtida kampanjerbjudande, tips & trix som hjälper dig utvecklas i din digitala kommunikation.

Du kan närsomhelst välja att sluta prenumerera.

Grattis, du kommer snart få en e-bok av oss!