fbpx

SAMHÄLLSANSVAR

Vi på Nordic Ad Hero är en del av samhället och invånarna på denna planet. Som företagare ser vi det som vår skyldighet att verka för en positiv utveckling av den tid vi lever i.

Vi tror att även om man är ett nystartat företag så har man möjlighet och bör ta ett ansvar för att ha en så positiv inverkan som möjligt på samhället och miljön.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och tillsammans kan vi göra stor skillnad.

Vi har identifierat 3 områden att fokusera på, som vi kallar “Den goda grannen”, “Globalt ansvar” och “Vi själva”.

Den goda grannen

I de områden vi har en fysisk närvaro ska vi verka som en lokal positiv kraft i samhället. Detta gör vi tillsammans med lokala initiativ genom att erbjuda vår expertis och kunskap inom digital marknadsföring och webbutveckling.

En gång om året kommer vi identifiera ett initiativ i det lokala samhället som har potentialen att verka för en positiv förändring inom de sociala aspekterna alternativt inom miljöaspekterna. Vi kommer tillsammans med dem utforma och utföra en digital marknadskampanj.

Vilket/vilka mål detta bidrar till beror på vilket initiativ som väljs.

människor som arbetar med digital utveckling
mobiltelefon med sociala medier ikoner

Globalt ansvar

Vi lever och verkar i en del av världen där vi har det väldigt gott ställt, vi har kommit högt upp på behovstrappan och de flesta av oss försöker hitta möjligheter att förverkliga oss själva. Delar av övriga världen har inte samma möjligheter som oss utan där handlar det om att tillgodose sig basbehoven. Vi vill bidra till en långsiktig positiv utveckling och är därför fast beslutna i att skänka 4% av vår vinst till internationella organisationer som bidrar till en långsiktig positiv utveckling av vår värld.

Vid varje årsslut kommer vi donera 4% av vår vinst till en förutbestämd global organisation som verkar för att öka möjligheten för miljoner barn i världen att gå i skolan.

Vi själva

Som ägare, ledare och anställd hos Nordic Ad Hero har vi alla ett ansvar att vara ett föredöme och agera i frågan om klimatet. Vi har kort tid på oss att hitta lösningar och leva ett mer hållbart liv för att inte riskera vår framtid här på planeten. Vi ska använda oss av resurser på ett medvetet sätt och i största möjliga mån välja de alternativ som har minst påverkan på miljön, från vardagliga saker som hur vi hanterar dokument, vilka typer av kontor vi väljer, till hur vi reser och möter våra kunder.

Ta del av vår kostnadsfria E-bok om Marknadsföring i Sociala Medier

Genom att skicka uppgifterna tillåter du oss att skicka e-boken till dig samt framtida kampanjerbjudande, tips & trix som hjälper dig utvecklas i din digitala kommunikation.

Du kan närsomhelst välja att sluta prenumerera.

Grattis, du kommer snart få en e-bok av oss!